Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ εντός Αττικής

Ιδέες για δώρα στο νεογέννητο μωράκι

Τι είναι το diaper cake;

Τα τελευταία χρόνια, οι αξιολάτρευτες δημιουργίες των diaper cakes αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα δώρα για τους μέλλοντες γονείς. Οι γονείς κυρίως στις χώρες του εξωτερικού, συνηθίζουν να γιορτάζουν στο έπακρο την άφιξη ενός νέου μέλους της οικογένειάς τους, διοργανώνοντας ένα πάρτυ (baby shower), κατά το οποίο οι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα απαραίτητα αντικείμενα για τη φροντίδα και την περιποίηση του νεογέννητου. 

Σε αυτές τις περιστάσεις λοιπόν, εκείνοι που αναζητούν ένα δώρο με προσωπική πινελιά και συγχρόνως πραγματική χρησιμότητα, στρέφονται στην επιλογή ενός diaper cake. Στη χώρα μας, ολοένα και περισσότεροι αρχίζουν και αναγνωρίζουν τον όρο του diaper cake και εκτιμούν την αξία αυτού του ξεχωριστού δώρου για ένα νέο γονιό. Τι είναι όμως το diaper cake και γιατί αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για τους γονείς;

Diaper Cake: Τι είναι και γιατί αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο

Το diaper cake, όπως δηλώνει και η αγγλική του ονομασία, φτιάχνεται με τη στοίβαξη δεκάδων διπλωμένων ή τυλιγμένων πανών (diapers) σε επίπεδα, ώστε να δίνει την αίσθηση και το σχήμα ενός γλυκού κέικ. Εκτός από τις βρεφικές πάνες που συντελούν σ’αυτή τη δημιουργία, το diaper cake μπορεί να διακοσμείται από διάφορα αξεσουάρ για το μωρό, όπως παιχνίδια, βρεφικά κορμάκια, κάλτσες αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τις πρώτες μέρες του μωρού.

Κατά την αγορά, ένας αγοραστής θα πρέπει να προσέξει εάν υπάρχει τύλιγμα προστασίας γύρω από το diaper cake, διότι οι περισσότεροι γονείς είναι διστακτικοί στη χρήση των συγκεκριμένων εκτεθειμένων πανών στο νεογέννητο μωρό τους. Φυσικά στην εταιρεία Koutsouni, δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στην προστασία των δικών μας προϊόντων, προσφέροντάς σας diaper cakes που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να τα απολαύσετε άμεσα, γλιτώνοντάς σας από περιττές δαπάνες.

Ένα ξεχωριστό Diaper Cake, με σχέδιο το λυκάκι, κατάλληλο για αγόρι ή κορίτσι

Η πραγματική πρόκληση εύρεσης ενός ποιοτικού δώρου για μωρά

Πριν απαριθμήσουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να λάβετε υπόψη σας το diaper cake ως επιλογή αγοράς, ας λάβουμε υπόψη μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι για την αγορά ενός χρηστικού δώρου για τους μέλλοντες γονείς και το νεογέννητο μωρό τους. Όλοι μας επιθυμούμε να αγοράσουμε κάτι ξεχωριστό το οποίο όχι μόνο θα εκτιμηθεί αλλά και θα μνημονεύεται από τους γονείς του μωρού. 

Δυστυχώς, όταν απευθύνεστε στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων για δώρα μωρού, τα περισσότερα προϊόντα μοιάζουν επιτηδευμένα και μη αυθεντικά. Βρίσκεστε συνεχώς μπροστά σε προϊόντα που δεν μπορείτε να εντοπίσετε την ανθρώπινη πινελιά και φροντίδα κατά την κατασκευή τους. Δώρα που τα έχετε συναντήσει χιλιάδες φορές και που πιθανόν να περάσουν αδιάφορα μπροστά από τα μάτια των γονιών.

Είναι σίγουρα δύσκολο να εντοπίσετε κάτι χρήσιμο και παράλληλα πρωτότυπο για ένα ζευγάρι νέων γονιών. Οι μέλλουσες μητέρες και μπαμπάδες χρειάζονται μια τεράστια λίστα αντικειμένων για να προετοιμαστούν κατάλληλα για την υποδοχή ενός μωρού, γι’ αυτό αν το δώρο σας δεν έχει κάποια ουσιαστική και πρακτική χρήση, πιθανόν να μην καταφέρει να “εκτιμηθεί” δεόντως από τους αποδέκτες του.

Γιατί να αγοράσετε ένα diaper cake;

Οι γονείς τα λατρεύουν

Ας ξεκινήσουμε με τον πιο προφανή λόγο: τα diaper cake εκτιμώνται πραγματικά από τους γονείς των νεογέννητων. Παρά τη δημοτικότητά τους, τα δώρα αυτά εξακολουθούν να αποτελούν ένα νέο “concept” για πολλούς ανθρώπους. Πολλές μαμάδες και μπαμπάδες δεν γνωρίζουν την ύπαρξή τους, κάτι που θα κάνει την έκπληξη ακόμα πιο ξεχωριστή σ’ εκείνους. Επίσης, οι γονείς τα λατρεύουν γιατί είναι πρωτότυπα δώρα που εξυπηρετούν έναν πολύ πρακτικό σκοπό, υποστηρίζοντας και εφοδιάζοντας το βρεφικό δωμάτιο με τα απολύτως απαραίτητα.

Τι είναι το diaper cake;

Αποτελούν πρωτότυπα δώρα

Το diaper cake είναι ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία, ειδικά ανάμεσα στους νέους γονείς. Αυτή η αδιαμφισβήτητη μοναδικότητα του δώρου αυτού αφήνει πάντοτε θετικές εντυπώσεις στους αποδέκτες του. Ενώ οι περισσότεροι γονείς μπορεί να λάβουν ως δώρο πολλά βρεφικά ρούχα, παιχνίδια και διάφορα άλλα συμβατικά βρεφικά είδη, το diaper cake μπορεί αμέσως να ξεχωρίσει για τη δημιουργικότητα αλλά και την ιδιαιτερότητά του.

Παρουσιάζουν μεγάλη πρακτικότητα

Οι πάνες αποτελούν ένα από τα πιο απαραίτητα είδη για τη φροντίδα των μωρών, γι’ αυτό και δημιουργούν τα μεγαλύτερα τρέχοντα έξοδα για τους γονείς. Κανείς όμως δεν θα αγοράσει ένα απλό πακέτο με βρεφικές πάνες και θα το τυλίξει προσφέροντάς το ως δώρο. Ένα τέτοιο “δώρο” σίγουρα θα είχε μια σχετική πρακτικότητα, αλλά δεν είναι καθόλου μοναδικό στο να εκφράσει την αγάπη σας, στους νέους γονείς και στο νεογέννητο μωρό τους. Το diaper cake εμφανίζεται λοιπόν προσφέροντας την ιδανική λύση. Εξοπλίζει τους νέους γονείς με τις αναγκαίες γι’ αυτούς πάνες, σε συνδυασμό με μια υπέροχη και μοναδική παρουσίαση που εκφράζει την ουσιαστική αγάπη και χαρά σας για τον ερχομό αυτού του νέου μέλους της οικογένειας.

Εντυπωσιάζουν κάθε αποδέκτη

Ας το παραδεχτούμε – τα δώρα των diaper cakes είναι απλά αξιολάτρευτα! Υπάρχει κάτι ακαταμάχητα χαριτωμένο σε μια στοίβα από μικροσκοπικές πάνες που δημιουργούν το σχήμα ενός cake. Έτσι, κάθε φορά που εσείς θα προσφέρετε ως δώρο ένα diaper cake στα πλαίσια ενός baby shower, εξασφαλίζετε τον εντυπωσιασμό και την ικανοποίηση των νέων γονιών που σίγουρα θα ξεχωρίσουν αυτή σας την κίνηση.

Ένα απαραίτητο δώρο για το baby shower

Σίγουρα δεν χρειάζεται απαραίτητα ένα baby shower event για να προσφέρετε ως δώρο το diaper cake, αλλά αυτά τα δύο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό. Η όψη του συγκεκριμένου δώρου, είναι ιδανική στο να διακοσμήσει το τραπέζι της εκδήλωσης. Μπορείτε να περιβάλλετε το συγκεκριμένο δώρο και με επιπρόσθετα στοιχεία, όπως φαγητό, δώρα ή άλλα διακοσμητικά που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την κίνησή σας. Αποτελεί εξαιρετικό κεντρικό στοιχείο ενός baby shower event, τραβώντας την προσοχή των παρευρισκόμενων με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Τι είναι το diaper cake;

Είναι ένα αρκετά αξιομνημόνευτο δώρο

Το diaper cake μένει στη μνήμη όλων των γονιών, ως ένα ξεχωριστό και εκλεκτό δώρο με μεγάλη χρησιμότητα. Επιβαρυμένοι από τη φροντίδα του μωρού, είναι δύσκολο για τους γονείς να μνημονεύσουν κάθε δώρο που λαμβάνουν για το παιδί τους. Όμως η πρωτοτυπία και η πρακτικότητα ενός diaper cake, παραμένει αλησμόνητη στη μνήμη των νέων γονιών.

Τα χειροποίητα δώρα είναι και τα πιο πολύτιμα

Τα καλύτερα diaper cakes φτιάχνονται επιδέξια στο χέρι. Αυτό είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει από τα συμβατικά δώρα που κατασκευάζονται από μηχανές. Υπάρχει κάτι ανεξίτηλο στο πάθος και την αφοσίωση ενός προϊόντος φτιαγμένου με προσοχή και δεξιοτεχνία, που απλά δεν μπορεί να αναπαραχθεί μέσω της μαζικής παραγωγής. Τα χειροποίητα δώρα έχουν μια πιο ξεχωριστή αίσθηση, ακριβώς επειδή έχουν κατασκευαστεί με σχολαστικότητα και προσοχή από έναν επαγγελματία.

Εμπεριέχουν πολλά επιπλέον καλούδια

Οι πάνες από μόνες τους κάνουν τα diaper cake υπέροχα δώρα, αλλά είναι ακόμα καλύτερα όταν συνοδεύονται από μια πληθώρα επιπλέον δώρων για το μωρό και τους γονείς του. Στην εταιρεία Koutsouni, διακοσμούμε τα περισσότερα diaper cakes μας με επιπρόσθετα καλούδια, όπως λούτρινα αρκουδάκια, βρεφικά φορμάκια αλλά και πιπίλες. Φυσικά αν προτιμάτε μια πιο απλή εμφάνιση στο diaper cake σας, η εταιρεία προσφέρει και ελαφρώς διακοσμημένες επιλογές που είναι εξίσου όμορφες, παραλείποντας τα επιπρόσθετα στοιχεία αν δεν τα χρειάζεστε.

Βρείτε σε εμάς το τέλειο diaper cake

Εάν επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε τη νέα μαμά και τον μπαμπά με το ξεχωριστό δώρο σας, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο diaper cake σήμερα. Στην εταιρεία Koutsouni, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από diaper cakes, σε διαφορετικά χρώματα και στυλ που μπορείτε να διαλέξετε. Κάθε διαθέσιμη τούρτα είναι 100% χειροποίητη και αποστέλλεται στο χώρο σας από 1-3 ημέρες, με δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εντός της περιφέρειας Αττικής.

Μοιράσου το!

koutsouni.gr logo with panda Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.