Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος

Η  αποστολή των προϊόντων γίνεται με τους εξής τρόπους: Η πολιτική των χρεώσεων για τα μεταφορικά έξοδα, έχει ως εξής: Για παράδοση προϊόντων συνολικής αξίας 30 ευρώ και άνω, και μόνο εντός Αττικής, τα έξοδα αποστολής είναι «ΔΩΡΕΑΝ». Για παράδοση συνολικής αξίας κάτω των 30 ευρώ, η χρέωση των μεταφορικών είναι 3 ευρώ + 2,9 ευρώ επιπλέον, σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή. Δεν ισχύει για αποστολές εκτός Αττικής. Αλλαγή από πρόσφατη αγορά σας από το «ηλεκτρονικό κατάστημα» είναι δυνατή μόνο με την τηλεφωνική επικοινωνία σας με την επιχείρηση.

Αποστολές προς Κύπρο

Η αποστολή των προϊόντων προς την Κύπρο γίνεται με τους εξής τρόπους: Για προορισμούς Κύπρου, δεν υπάρχει δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών ή αντικαταβολής. Αλλαγή πρόσφατης αγοράς σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δυνατή μόνο μετά από τηλεφωνική ή γραπτή (μέσω email) επικοινωνία σας με την επιχείρηση.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 εως 5 εργάσιμες ημέρες, αφότου σας επιβεβαιώσουμε με email, ότι λάβαμε την παραγγελία σας. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:00, επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Οι χρόνοι παράδοσης αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες. Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι Δευτέρα έως Παρασκευή, με εξαίρεση τις δημόσιες αργίες στην Ελλάδα και στην εκάστοτε χώρα αποστολής της παραγγελίας. Σε περιόδους εκπτώσεων, προσφορών, εορτών και έκτακτων συνθηκών, η προθεσμία παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την κανονική.