Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι:
  1. Mε οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD.
Με την επιλογή τρόπου πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεσμεύεται από την τράπεζα το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας, από το πιστωτικό σας όριο.
  1. Μέσω PayPal
Όταν επιλέγετε πληρωμή με PayPal προωθείστε στην ιστοσελίδα της PayPal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal λογαριασμού σας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής καμία προσωπική πληροφορία δεν αποθηκεύεται στη διεύθυνση www.koutsouni.gr .
  1. Με αντικαταβολή
  1. Κατάθεση σε λογαριασμό

Δικαιουχος Ευάγγελος Πάλλης Μάριου

Καταχώρηση Παραγγελίας

Στο στάδιο αυτό ξεκινά η διαδικασία αποδοχής, επεξεργασίας και εκτέλεσης της παραγγελίας σας, καθώς και η ενημέρωση σας, για την εξέλιξη της αγοράς σας. Με την υποβολή της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε αμέσως με e-mail το οποίο αναφέρει τον αριθμό της παραγγελίας, περιγραφή των προϊόντων και κάθε χρήσιμη πληροφορία σχετική με την παραγγελία σας. Το email αυτό είναι γνωστοποίηση παραλαβής και όχι εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

Περίπτωση με Δυνατότητα Συνολικής Αποδοχής και Εκτέλεσης της Παραγγελίας.

Αν μετά τον έλεγχο διαθεσιμότητας των αποθεμάτων, διαπιστωθεί ότι όλα τα είδη της παραγγελίας υπάρχουν, στέλνεται σε εσάς το σχετικό e-mail, για την επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας σας. Στο στάδιο πλέον της αποστολής των προϊόντων, ενημερώνεστε για το πως εξελίσσεται η μεταφορά αυτών. Στέλνεται σε εσάς ο κωδικός αριθμός της εταιρίας ταχυμεταφοράς που συνοδεύει την παραγγελία σας κατά την αποστολή, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής. Η παραλαβή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την αποδοχή της. Αν για οποιοδήποτε λόγο, όπως ανωτέρα βία, προβλήματα στις μεταφορές, κ.α., υπάρξει καθυστέρηση, η εταιρεία ταχυμεταφοράς θα επικοινωνήσει μαζί σας. Η αγορά σας ολοκληρώνεται με την παράδοση των προϊόντων. Το τελικό παραστατικό, (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), θα σας δοθεί με την παραλαβή της.

Περίπτωση Δυνατότητας Μερικής Αποδοχής της Παραγγελίας

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχουν διαθέσιμα υπόλοιπα για ορισμένα από τα είδη που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail που σας πληροφορεί για τα είδη που μπορούν να εκτελεστούν. Εάν δεν επικοινωνήσετε μαζί μας με email, ή τηλεφωνικά μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για να μας δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον την εκτέλεση της τροποποιημένης παραγγελίας σας, θεωρούμε ότι την αποδέχεστε και εκτελείται κανονικά. Στην περίπτωση αυτή, θα πραγματοποιηθεί επιστροφή της διαφοράς του ποσού που προέκυψε από τη μεταβολή της παραγγελίας σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας. Εάν δεν επιθυμείτε τη μερική εκτέλεση της παραγγελίας σας, αλλά τη συνολική ακύρωσή της, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με σχετικό e-mail, ή τηλεφωνικά. Στη συνέχεια θα ακυρωθεί η συνολική σας παραγγελία και θα πραγματοποιηθεί επιστροφή ολόκληρου του ποσού, είτε στην κάρτα σας, είτε στον PayPal λογαριασμό σας.

Περίπτωση Συνολικής Αδυναμίας Αποδοχής Παραγγελίας

Στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί ολόκληρη η παραγγελία σας, λόγω έλλειψης αποθεμάτων, θα σας σταλεί e-mail, για την πληροφόρησή σας. Θα ακυρωθεί η παραγγελία σας και θα πραγματοποιηθεί επιστροφή του δεσμευμένου ποσού είτε στην κάρτας σας, είτε στον PayPal λογαριασμό σας.

Παρακολούθηση & Παραλαβή της Παραγγελίας σας

Τα ανεπίδοτα πακέτα θα επιστρέφονται στο www.koutsouni.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@koutsouni.gr ή τηλεφωνήσετε στο (+30) 210 3000530. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω κάρτας, ή PayPal, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον ίδιο, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως, επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητα ή το διαβατήριό του. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, κατά τη στιγμή της παράδοσης θα πρέπει να έχετε το ακριβές ποσό σε μετρητά. Πληρωμή με επιταγή δεν είναι αποδεκτή, συνεπώς η courier δεν θα σας παραδώσει την παραγγελία.