Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ εντός Αττικής

Χονδρική Πώληση για Επαγγελματίες

Η εταιρεία μας προσφέρει συνεχώς μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα, μοντέρνα βρεφικά και παιδικά προϊόντα όλων των κατηγοριών.

100% χειροποίητα Όλα τα παπούτσια της εταιρείας
είναι χειροποίητα
Επίσημοι αντιπρόσωποι

Baby Dutch

Η Baby Dutch φτιάχνει ποιοτικά βρεφικά παπούτσια για περισσότερα από 10 χρόνια! Η εταιρεία αναπτύσσεται πιο γρήγορα από ποτέ έχοντας προσθέσει στον κατάλογο της μοντέρνα γυαλιά ηλίου, καπέλα ηλίου, σκουφάκια, κασκόλ και ζεστές χειμωνιάτικες μπότες!

Κατεβάστε τον κατάλογο χονδρικής!

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η χονδρική πώληση είναι η πράξη της αγοράς αγαθών από έναν κατασκευαστή σε μειωμένη τιμή και της μεταπώλησης τους σε έναν έμπορο λιανικής, για να επανασυσκευαστεί και στη συνέχεια να μεταπωληθεί σε μικρότερες ποσότητες στους καταναλωτές. Ο έμπορος λιανικής πωλεί σε τιμή που αντανακλά το συνολικό κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ χονδρικής και λιανικής είναι στον τύπο του αγοραστή. Ενώ η λιανική συνεπάγεται την απευθείας πώληση προϊόντων στον τελικό καταναλωτή, η χονδρική πώληση περιλαμβάνει τη μαζική πώληση προϊόντων σε άλλες επιχειρήσεις, όπως καταστήματα λιανικής.

Ο σύνηθες χρόνος αποστολής μίας παραγγελίας είναι 2 εργάσιμες ημέρες. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής την ίδια ημέρα αν όλα τα προϊόντα μίας παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα και η παραγγελία έχει καταχωρηθεί πριν τις 12:00.

Καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας εργαζόμαστε συνεχώς για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για τους συνεργάτες μας που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλουν να αναρτήσουν τα προϊόντα μας προσφέρουμε όλο το κατάλογο χονδρικής μας σε ψηφιακή μορφή τύπου XML. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα και γρήγορα σε συνεργασία με τη τεχνική σας ομάδα να ανεβάσετε τα προϊόντα μας στο κατάστημα σας. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την αυτόματη συντήρηση των τιμών και του αποθέματος.

Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τον κατάλογο προϊόντων αφορούν την λιανική πώληση. Ωστόσο σε περίπτωση ενδιαφέροντος για χονδρική πώληση, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα όπου ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Στο Koutsouni.gr δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή:

  1. Προϊόντα Φιλικά προς το Περιβάλλον – Τόσο η ποιότητα όσο και ο τρόπο κατασκευής των προϊόντων αποτελούν βασικά κριτήρια στην επιλογή κατασκευαστών. Προτιμάμε να συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές που έχουν ως προτεραιότητα το περιβάλλον και προσφέρουν προϊόντα φιλικά προς αυτό.
  2. Χειροποίητα Προϊόντα – Επιλέγουμε και στηρίζουμε  κατασκευαστές που δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που πληρούν τα ευρωπαϊκά κατασκευαστικά standard. 
  3. Άμεση Διαθεσιμότητα – Φροντίζουμε να κρατάμε συνεχώς ενήμερη τη πλατφόρμα μας με όλα τα διαθέσιμα προϊόντα ώστε να μπορούμε να παρέχουμε άμεση αποστολή προϊόντων κατόπιν παραγγελίας.

Φροντίζουμε να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα τόσο τεχνικά όσο και διαφημιστικά εργαλεία για τους συνεργάτες μας.

Η διαδικασία έναρξης της συνεργασίας είναι πολύ απλή. Θα χρειαστεί να μας στείλετε τα στοιχεία της εταιρείας και κάποιες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο ενασχόλησης της ή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας αποσταλεί ο κατάλογος προϊόντων μαζί με τις ενδεικτικές τιμές τους. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία στη φόρμα συνεργασίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@koutsouni.gr και 210 300 0530

Εξατομικευμένες υπηρεσίες για όλους.

Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Έχοντας αρκετές τεχνικές γνώσεις και όρεξη προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που εφαρμόζουν στις υποδομές κάθε επιχείρησης.

Χονδρική Παιδικά & Βρεφικά Προϊόντα - B2B
Χονδρική Παιδικά & Βρεφικά Προϊόντα - B2B

Νέα μοναδικά Brands!

Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση, νέων προϊόντων υψηλής αισθητικής, για να σας προσφέρουμε έναν κατάλογο από μοναδικά προϊόντα. Αγαπάμε τα φυσικά υλικά κατασκευής και τα χειροποίητα προϊόντα.

Ενδιαφέρεστε για
τον
Κατάλογο Χονδρικής;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τον κατάλογο των προϊόντων μας σε ψηφιακή μορφή. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο info@koutsouni.gr

koutsouni.gr logo with panda Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.